نگهداری آگلونما

هر آنچه باید برای نگهداری آگلونما بدانید : ما همیشه خواهان بهترین ها هستیم ، چه برای خود ، چه برای عزیزانمان. زندگی رنگ و بوی پیشرفت و مدرنیته شدن به خود گرفته و ما نباید از این امر و سیر حرکت عقب بمانیم. صرفه جویی در وقت ، خستگی کمتر و محافظت از خود و عزیزانمان از آلودگی های زیست محیطی در شهرهای صنعتی ، امروزه بین زندگی ها و اینترنت و تکنولوژی های پیشرفته پیوندی ناگسستنی ایجاد کرده است.

از این رو اگر در تحقیق و تفحص خود قصد دارید تا خرید اینترنتی گل کنید یا اینکه در گل فروشی آنلاین ، سفارش گل آنلاین بدهید باید علاوه بر حساسیت های شناختی و نحوه ی مراقبت و نگهداری از گلها و تضمین سلامت گل بعد از سفارش گل ، در فاصله ی زمانی که ارسال گل صورت می پذیرد نیز اطمینان خاطر پیدا کنید و با رضایت و آسایش همچون گل ها با طراوت و شاد و بدون استرس باشید. ما در کنار شما هستیم تا به هر نحو ممکن خواهان این طراوت و شادابی در وجود شما عزیزان باشیم.

شرایط نگهداری آگلونما و تکثیر آن

بخش اعظمی از انواع  گل آپارتمانی در واقع گیاهان همیشه سبز هستند. آگلونما نیز از این قاعده مستثنی نیست. ظاهر این گل آپارتمانی مدیترانه ای می باشد. این گیاه با ارتفاع نسبتا کوتاه خود، دارای مقاومت در برابر سایه و کم آبی می باشد.

هر آنچه باید از آگلونما بدانید

برگ های ابلق این گل آپارتمانی در نوع آگلونمای قرمز دارای ساقه های کوتاهی هستند که با ارتفاعی حدود بیست سانتی متر و ده سانتی متر پهنا که حالت نیزه ای شکل داشته و به سمت زمین خم شده اند ،  از خاک بیرون زده اند.

گل فروشی آنلاین صبح گل

نور مورد نیاز آگلونما

مناسب ترین شرایط برای نگهداری آگلونما شرایطیست که در آن نور غیر مستقیم و ملایم وجود داشته باشد. تا رشد مناسب و سلامت این گیاه تضمین باشد. مکان مناسب نگهداری این گل آپارتمانی پشت پنجره ی رو به شمال است. آگلونما بر اساس طبیعت ذاتی خود که به مناطق گرمسیری برمی گردد. تحمل دمای پایین فصل سرد برایش ممکن نیست. محدوده ی دمایی مورد علاقه ی این گل آپارتمانی دمای بین 10 تا 15 درجه ی سانتی گراد می باشد. از نگهداری آگلونما در کنار شوفاژ و مکان های تاریک خودداری کنید.

آبیاری آگلونما

در هنکام آبیاری آگلونما توجه کنید که خاک بین دو آبیاری باید خشک شده باشد. در اواخر پاییز و زمستان میزان آبیاری برای آگلونما کمتر می شود و رشد این گیاه نیز کندتر خواهد بود. آگلونما بخاطر طبیعت گرمسیری که دارد علاقه ی فراوانی به هوای مرطوب دارد لذا شایان ذکر است که اسپری برگی برای این گیاه گرمسیری هر روز انجام شود.

مشاهده انواع آگلونما در فروشگاه صبح گل

خاک مورد نیاز آگلونما

مناسب ترین خاک ها برای رشد و پرورش آگلونما این گل آپارتمانی گرمسیری مخلوط خاک گلدانی که منظور ترکیب خاکبرگ و پیت و ماسه و خاک باغچه است می باشد.مطمئن باشید خاکبرگ که خاکی سرشار از مواد آلی می باشد خوشحالی آگلونما را در پی خواهد داشت.

کوددهی آگلونما

برای کوددهی و تغذیه ی مناسب این گل آپارتمانی می توانید طی شش ماه اول سال که رشد آن بیشتر است در هر ماه دو بار از کود محلول بصورت 2 گرم در هر لیتر برای آن استفاده کنید.

جابجایی پس از رشد

درمورد تعویض گلدان هم، همانطور که در مقاله های قبل درمورد نکات مهم نگهداری گل آپارتمانی ذکر شد. هر گاه ریشه های آگلونما سطح زیادی از گلدان را پر کرد. نوبت به تعویض گلدان وجابجایی آن به یک گلدان مناسبتر و بزرگتر می رسد. که بازه ی تقریبی زمانی آن تقریبا هر سه سال یکبار می باشد.

قیمت انواع آگلونما

آگلونما

درمان بیماری های آگلونما

برای رفع عیوب و بیماری های این گل آپارتمانی ، در صورت مشاهده پژمردگی برگ های آگلونما یا قهوه ای شدن نوک برگ های این گیاهT باید بدانید که رطوبت گلدان کمتر از میزان مناسب برای این گیاه تامین شده. باید رطوبت گلدان را بیشتر کرد. اگر شاهد موجدار شدن یا پیچیدگی برگ های آگلونما شدید. باید بدانید دمای محیط سردتر از دمای مورد علاقه ی آگلونماست.

اگر شاهد لکه های سفید روی برگ های آگلونما و یا رنگ و روی زرد آنها بودیدT می تواند بعلت حضور آفات گیاهی از جمله شته و کنه و حشرات ریز باشد. که با کمک سم مالاتیون و رقیق کردن 2 گرم آن در یک لیتر آب و غبارپاشی آن توسط سم رقیق شده در آب ، هفته ای یکبار به مداوای آگلونما ادامه دهید تا آفات از بین بروند. البته حائز اهمیت است که بدانید آبیاری بیش از اندازه ی این گیاه نیز باغث زردی برگ هایش خواهد شد.

سفارش گل آنلاین

تکثیر آگلونما

برای تکثیر آگلونما بهترین زمان شش ماه ابتدایی سال می باشد. که تکثیر آن به روش قلمه انجام شده و به راحتی انجام پذیر است. هم می توان قلمه ی ساقه ای که برگ دارد را در بستر جدید گذاشت. هم ساقه ای که برگ ندارد را در بستر سبکی مثل ماسه بادی قرار داد.

در صورت خروج جوانه های جدید از سطح خاک ، می توانید از آن ها نیز برای تکثیر استفاده کنید. در صورت تمایل به اینگونه تکثیر مراقب هوا نخردن ریشه ها و فشردگی خاک باشید که فشرده باشد. روش های دیگری که در تکثیر آگلونما می توان استفاده کرد کاشت بذر و تقسیم ریشه می باشد که باید در بهار صورت بپذیرد.

دیدگاه ها 0

درباره این مطلب دیدگاهی ارسال کنید